COSMETICE HOTELIERE Seria Fresh C

O serie de cosmetice hoteliere vesela, seducatoare, ce te umple de energii pozitive.
Seria Fresh C face parte din colectia Ideea Hotel a cosmeticelor hoteliere unde accentul este pus pe Puterea Ingredientelor Naturale.
Constienti de faptul ca trebuie sa ramanem fideli naturii si incercam prin folosirea ingredientelor naturale in produsele noastre si a ambalajelor biodegradabile sa ne intoarcem cat mai aproape de natura.
Gama de Cosmetice hoteliere Seria Fresh C, tonifiaza si energizeaza prin puterea produselor naturale: a limetelor, portocalei, a lamailor, un complex de vitamine si minerale creand o adevarata aromaterapie, tonifiind si energizand corpul in acelasi timp.
Gama de Cosmetice hoteliere Seria Fresh C cuprinde pe langa produsele traditionale sampon, gel dus racoritor, sapun vegetal, casca dus si balsam si crema de corp, kit igienic., punga igienica, burete pantofi, etc.
Si pentru ca detaliile conteaza si fac diferenta, prin utilizarea produselor noastre in ambalaje ecologice, ajutam si noi in transformarea hotelului dumnevoastra intr-un spatiu prietenos cu mediul

Denumire produs Ambalaj/Packing Continut/Content Gramaj/Weight
shampoo6 Sampon / Shampoo Tub / Tube 40ml
conditioner Balsam / Conditioner Tub / Tube 40ml
showergel Gel dus / Bath Gel Tub / Tube 40ml
bodylotion Lotiune Corp / Body Lotion Tub / Tube 40ml
vanitykit Kit Igienic / Vanity Kit 2 dischete bumbac, 3 betisoare si 1 pila unghii / 2 cotton pads, 3 cotton buds and 1 nail fair
showercap Casca Dus / Shower Cap Plic plastic/ Plastic sachet din folie plastic, marime universala
sanitarybag Punga Igienica / Sanitary bag Plic plastic/ Plastic sachet
shoemitt Burete pantofi / Shoe shine sponge Plic plastic/ Plastic sachet
duminică, 5 aprilie 2015 01:17 - Oscar ★ ★ ★ ★ ★